Biografie

Will is geboren op 6 januari 1960 in Eindhoven

Momenteel woonachtig in Spijkenisse

 

 

 


Will is al sinds zijn 7e jaar bezig met muziek, eerst in de fanfare en Drumband. Op zijn 14e jaar heeft hij als DJ verschillende prijzen in de wacht gesleept. In de jaren daarna draaide hij in verschillende grote discotheken.

Met zingen is Will begonnen rond 1996 met drie liedjes in zijn stamcafé Olympia in Leende bij Peer en Wilma.
Daarna heeft Will ook presentatie verzorgt op verschillende feesten en braderieën en pleinfestivals dit inmiddels al 27 jaar. Het presenteren en zingen werd steeds meer op dorpsfeesten, braderiën, bruiloften en diverse andere activiteiten.

Al snel kwam de vraag of Will geen avondvullend programma kon verzorgen op Campings, bruiloften en feesten, zo is hij in 2003 'Zing Met Me Mee' gestart. Inmiddels is 'Zing Met Me Mee Entertainment & promotie' uitgegroeid tot een bedrijf wat vrijwel elk weekend wel ergens in het land er een geweldig feest van maakt.

Met het steeds vernieuwen van zijn apparatuur is het nu mogelijk feesten te draaien in zalen tot 500 man. Op 7 mei 2011 was het dan eindelijk zover..op verzoek van de fans..zijn eigen nummer Lentebloem opgenomen in de studio, inmiddels zijn er 7 cd's uitgebracht in diverse stijlen, Will zingt meestal Nederlandstalige meezingers, meedeiners en Aprés-Ski maar ook voor andere nummers zoals disco, rock en roll.

Door de jaren heen heeft Will ook al met bekendere artiesten op het podium gestaan waaronder Rene Schuurmans, Helemaal Hollands, Peter Beense, Dirk Meeldijk, Django Wagner, Lee Towers, Ronnie Ruysdael, Harry Slinger e.v.v.a.

Ook heeft hij een mooi nummer geschreven voor KIKA en KWF.."Eenzaam". Dit nummer gaat officieel nog worden uitgebracht door Will.

De nummers zijn te downloaden via alle bekende download sites zoals o.a. zazell, sbs6, 538 I-tunes: