Discografie

Hieronder staan de singles van Will de Brouwer.

Deze staan hier netjes op een rij

 

 

 

 

Ja ik kom uit Nederland, Motto "allemaal in dezelfde malaise en allemaal in dezelfde polonaise" Boeren, Bouwers, Onderwijs, Verpleging, Pensioenen en alle andere burgers

 

Uitgegeven in 2020

 

Een mooie beallad met gevoel gezongen kippevel

Uitgegeven in 2019

Herkenbaarheid in deze uptempo zomerse single van Will

Uitgegeven in 2019

Een feestnummer met snufje Carnaval in een lekker meegaand beatje

Alles draait om het leven is een heerlijk up tempo nummer waarin Will aangeeft dat je er toch zelf het beste van moet maken.

Uitgegeven in 2018

De laatst verschenen single die toch wil uitleggen dat je ondanks rookverbod en onder de 18 NIX je altijd welkom bent om een gezellig feestje te vieren in het Café ongeacht je leeftijd en een gemakkelijke meezinger..

Uitgegeven in 2015

Na het zingen van alleen covers was het verzoek van de fans om toch maar eens een eigen nummer uit te gaan brengen. Omdat ik als ‘Feestzanger’ bekendheid geniet hebben we in november 2011 gekozen voor het algemene feestnummer “Ik wil met jou de hele wereld rond” het nummer kwam uit op 7 januari 2012 en sloeg in als een polonaise nummer bij uitstek, het nodigt gelijk uit om in een lange rij de polonaise in te zetten dus een geslaagde zet.

Uitgegeven in 2011

Tijdens de vele optredens zag ik dat mensen echt blij en vrolijk worden van muziek, ik heb daarom de stap gewaagd om een single op te nemen met een boodschap maar wel vrolijk omlijst in een zomers jasje. Hiermee toch een nieuwe uitdaging aangegaan, en deze single wordt momenteel nog op vele radiostations in het land gedraaid

Uitgegeven in 2012

Sinds ik Marga als steun en toeverlaat rondom mij heen heb gebeurde er van alles, singles, boekingen en promotie ze steunde mij echt in alles en daarom gekozen voor de titel “Wat doe je met mij” veel positieve dingen kwamen en komen nog steeds op mijn pad.

Uitgegeven in 2013